sisu.jpg

John Kvarnström                                            pga.gif

Utbildningar jag genomgått:PGA:s Förberedande tränarutbildningen 2001, PGA:s Tränar assitentutbildningen 2004,PGA:s Tränarutbildningen 2005-2008, Custom fitting utbildning (cobra) 2007,2008 och 2009,SGF:s Utbildar utbildningen 2009.

Tidigare anställningar: Assisterande tränare på Dalsjö Golfklubb 2000-2006, Head pro på Säters Golfklubb sedan 2007.

I min anställning som instruktör/tränare på Säters Golfklubb har jag ansvaret för all träning som bedrivs på klubben. Jag har kurser och träningar för alla kategorier golfare allt från nybörjare till klubbens representationslag. Till varje ny säsong försöker jag förnya kurs/lektionsutbudet så något kan passa alla kategorier golfare, uppe till vänster hittar ni säsongens utbud vad gäller kurser, lektioner och träningar.

När jag började spela golf som 12 åring fick jag ett bra mottagande av klubbens medlemmar och personal, det gjorde att jag fick en bra bild av golfen. Nu är det jag som är "personal" och har chansen att ge nya och gamla golfare en positiv upplevelse när de besöker Säters golfklubb. Att arbeta med människior passar mig bra och sen att få göra det utomhus och på en golfbana gör arbetet väldigt varierande och inspererande.

Hoppas vi ses på Säters Golfklubb!

/John Kvarnström