Custom Fitting

cobra_Puma_golf.jpg

Ska du köpa ny utrustning?

Jag kan hjälpa dig att skräddarsy din utrustning, med hjälp av Cobra custom fitting. Custom fitting innebär att vi provar ut vilken modell du önskar och sedan vilken längd, lie, skaft, grepp och grepptjocklek som passar just dig. Detta gör vi med hjälp av cobras testklubbor.
Efter det fylls ett formulär i med just dina specifikationer som sedan sänds iväg till fabriken och monteras ihop, detta beräknas ta cirka 2-3 veckor. Vi tar en kostnad på 300:- för detta men väljer du att köpa klubbor genom oss drar vi av den kostnaden på priset för klubborna.

Har du rätt driver i bagen?

Jag kan hjälpa dig att hitta den driver som passar just dig med hjälp av Cobras test klubbor och bollhastighets mätare. Med hjälp av dessa hjälpmedel kan vi tillsammans komma fram till den klubba som passar just dig. Det är viktigt att hitta det skaft och loft på drivern som passar dig och den bollflykt som du söker. Med rätt driver i bagen kan du öka din längd och förbättra din precision från tee. Vi tar en kostnad på 200:- för detta men väljer du att köpa din driver genom oss drar vi av den kostnaden på priset på den driver du väljer.


Vid frågor kontakta Kristoffer på tel: 0225-595512 eller på kristoffer@satersgk.nu


  • Öppettider shop/reception Mån-tors 08.00-17.00, fre 08.00-15.00 samt lör-sön och helgdagar 08.00-14.00 (tiderna gäller ...

    » Läs mer