Tävlingsbestämmelser

Tävlingar - Tävlingsbestämmelser - ctl00_cph1_mainImg

Anmälan skall göras senast kl. 12.00, 2-5 dagar före aktuell tävlingsdag. Du anmäler dig via terminalen vid omklädningsrummet, i shopen eller via min golf på golf.se.

Avanmälan görs även det i terminalen eller via min golf på golf.se.
Avanmälan efter att tävlingen är lottad, kräver giltigt skäl.
Om ej avanmälan sker debiteras du den aktuella startavgiften.

Tävlingarna kräver att spelaren har EGA exakt tävlingshandicap (ETH). Om anmäld spelare saknar ETH innebär det att spelaren/paret/laget deltar utom tävlan.

Startavgifter
Startavgiften är 100 kr per person om annat ej anges.

Tävlingsgreenfee
Gäster och medlemmar i Säters GK med begränsad spelrätt som ej ger rätt till spel på den tid tävlingen spelas erlägger tävlingsgreenfee 200:- om ej annat anges.

Start i tävling
Spelaren skall anmäla sig i god tid före start i shopen för betalning av avgifter, samt kvittera ut sitt scorekort. Spelaren ska stå spelklar vid starttee senast fem minuter före start och skall vara beredd att slå ut på utsatt starttid.

Startlista och resultatlista
Startlista samt resultatlista anslås på anslagstavlan vid omklädningsrummet, här på hemsidan och på golf.se.

Prisutdelning
Obligatorisk närvaro gäller vid prisutdelning annars går priset tillbaka till klubben. I par- eller lagtävling räcker det att en i laget finns närvarande vid prisutdelningen.

Juniorer upp till 12 år får spela från främre tee, pojkar röd och tjejer orange.