SUNBIRDIE CLASSIC 2017

Sunbirdie_Classic_inbjuan_1_2017_info_1.pdf

Sommarens roligaste partävling – för vuxna spelas på SÄTER GK 21/5!

Partävlingen för alla över 40 – vinn golfresor
till Spanien, Italien och Sydafrika!

Succén fortsätter med fler tävlingar och utökat prisbord värt minst 34.000:- per tävling! Sunbirdie Classic
spelas som 2-mannascramble med 19 deltävlingar i Sverige och 1 på Åland. Vinnande par i varje deltävling går
direkt till ”Grande finale” på Mar Menor i Spanien i december 2017 – flyg, 4 nätters boende och golf ingår!
Gör du Hole in One vinner du en golfresa till Sydafrika och Garden Route.

Deltävlingar

Sunbirdie Classic spelas på 20 golfklubbar i Sverige under sommaren 2017. Vinnarna av varje deltävling går direkt till finalen på Mar Menor i Spanien 10-14 december. Flyg, boende och golfspel ingår i vinsten.

Hcp

Max hcp är 36,0. Spelare med högre hcp än 36,0 får vara med och tävla, men får då spela på hcp 36,0.

EGA

SGF rekommenderar att alla får delta i alla tävlingar men att endast de med EGA Exakt Tävlingshandicap tas med i resultatlistan. Om klubben valt att kräva detta i en par- eller lagtävling krävs det att alla spelare i paret/laget har EGA Exakt Tävlingshandicap. Arrangörsklubben av deltävlingarna kan komma att kräva att båda spelarna har tävlingshcp. Minst fyra hcp-ronder registrerade under 2016-17 krävs för att kunna mottaga pris.

Prisbord

Vinnarna från respektive deltävling går direkt till finalen som spelas på golfparadiset Mar Menor i Spanien 10-14 december (flyg t/r från Ar- landa, transfers, 4 nätters boende, frukost och 3 dagars golf ingår).Vinsterna är personliga och kan ej överlåtas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Utöver vinstresorna till Mar Menor har varje deltävling ett välfyllt prisbord med golfutrustning, presentkort mm och totalt finns på varje deltävling priser till ett värde av minst 34.000 kr. Vinnare måste närvara vid prisutdelning.

HIO-pris

Deltagare som gör HIO på ”Sunbirdie-hålet” vid tävlingstillfället under Sunbirdie Classic 2017 vinner champagne från Lanson och en Mid Stay i Sydafrika, Cape St Francis med 8 greenfee.Värde ca 14.000 kr

Allmänt/åldersgräns

Du är välkommen att spela Sunbirdie Classic vid flera tillfällen (20 spelplatser) men kan bara ta emot finalplatsen en gång. Alla deltagare måste ha fyllt 40 år vid tävlingstillfället.

Startavgift

Startavgiften är 225: – per person, exkl ev tävlingsgreenfee. Anmälan sker till respektive golfklubb eller via GIT.

Spelform

2-manna scramble, slagspel (med reduktion av sammanlagt hcp på 75%), Minst 6 utslag av varje spelare och 6 valfria.