Onsdagsgolfen


header.jpg

Onsdagsgolfen 2019

Speldagen är onsdagar och man kan spela när man vill under dagen och med vem man vill, enda kravet är att din markör har officiellt hcp. Du bokar en tid och köper scorekort i shopen för 80:- OBS sänkt avgift, du står för maten själv på avslutningen.

Efter ronden lämnar Du in Ditt korrekt förda scorekort i shopen.

Eftersom detta är en tävling skall Du inte själv korrigera för ev. hcp-ändring, det gör tävlingsansvariga efter genomförd tävling. 

2019

Det blir inga större ändringar i år utan vi forsätter med order of merit. Precis som förra året är att de 6 bästa delresultaten räknas. Spelar man mindre än 6 deltävlingar deltar man inte i den totala Order of merit. Tävlingsformen är slaggolf med hcp. 

Årets totalsegrare blir den som har det lägsta samanlagda nettoresultatet på 6 deltävlingar.

I år spelar vi preliminärt totalt 22 deltävlingar och pris utgår till de 5 främsta i varje tävling. Priserna är som vanligt presentkort som får hämtas i shopen. Aktuell ställning samt årets speldagar hittar du på vår hemsida www.satersgk.nu.

Lördag 9 oktober är det avslutningstävling för Onsdagsgolfen 2019 samt prisutdelning med supé på kvällen. Första start kl. 11.00. 

Obs! Avslutningstävlingen ingår i order of merit denna säsong och det kommer att göras ledarbollar inför sista tävlingen. Grundtanken är att de 12 bästa enligt order of merit går i de tre sista bollarna under avslutningstävlingen.

Tävlingsansvarig:
Rune Claesson