Dam och Herrgolfen


header.jpg

DAM OCH HERRGOLFEN 2018

Speldagen är onsdagar och man kan spela när man vill under dagen och med vem man vill, enda kravet är att din markör har officiellt hcp. Du bokar en tid och köper scorekort i shopen för 100:-.

Efter ronden lämnar Du in Ditt korrekt förda scorekort i shopen eller lägger det i greenfeeboxen vid Golfterminalen.

Eftersom detta är en tävling skall Du inte själv korrigera för ev. hcp-ändring, det gör tävlingsansvariga efter genomförd tävling. 

2018

Det blir inga större ändringar i år utan vi forsätter med order of merit. Precis som förra året är att de 6 bästa delresultaten räknas. Spelar man mindre än 6 deltävlingar deltar man inte i den totala Dam och Herrgolfen. Tävlingsformen är slaggolf med hcp. 

I år är att det inte blir någon särskild damsegrare utan alla ingår i samma klass, oavsett kön och ålder. Årets totalsegrare blir den som har det lägsta samanlagda nettoresultatet på 6 deltävlingar.

I år spelar vi preliminärt totalt 23 deltävlingar och pris utgår till de 5 främsta i varje tävling. Priserna är som vanligt presentkort som får hämtas i shopen. Aktuell ställning samt årets speldagar hittar du på vår hemsida www.satersgk.nu.

Lördag 6 oktober är det avslutningstävling för dam- o herrgolfen 2018 samt prisutdelning med supé på kvällen. Första start kl. 11.00. Alla som deltagit i minst 10 deltävlingar får gratis supé.

Obs! Avslutningstävlingen ingår i order of merit denna säsong och det kommer att göras ledarbollar inför sista tävlingen. Grundtanken är att de 12 bästa enligt order of merit går i de tre sista bollarna under avslutningstävlingen.

Tävlingsansvariga:
Rune Claesson