Pro

IMG_0004.JPG

Hej, mitt namn är Kristoffer Toresson och jag finns här för dig som medlem/ gäst för att utveckla ditt golfspel och ta nästa steg i golfen.

Jag har genomfört Golfens Ledarutbildning 1 samt Tränarassistent utbildning som PGA har. För närvarande läser jag Högre Tränar Utbildning som PGA har och jag har i skrivande stund gått hälften av min utbildning.

Prislista lektioner:

Singellektion
40 minuter 400:-

Vid intresse kan vi använda bollradar under lektionstid.

Spellektion

9 hål 700:-
18 hål 1000:-

Paketerbjudande

Stora paketet: 5 för 4. 

Här har vi svinganalys med hjälp av kamera/ video första och sista lektionen för att få en bättre förståelse om vad vi ändrat. Vi har även till vår hjälp en Flightscope Mevo för att få statistik som man får med sig hem i sin egen smartphone.

Lilla paketet: 3x40 min för 1000:- 

Här har vi svinganalys med hjälp av kamera/ video första och sista lektionen för att få en bättre förståelse om vad vi ändrat. Vi har även till vår hjälp en Flightscope mevo för att få statistik som man får med sig hem i sin egen smartphone.


Spellektion 9 hål och en 40 minuters lektion
9 hål spellektion där vi ser över hur slagen är fördelade på, utslag, inspel, närspel och puttning. Analys av dom olika slagen och sedan kommer vi fram till hur vi ska utnyttja dom 40 minuterna på bästa sätt. Pris: 900:-

Boka era lektioner här: 0225-595510 eller till kristoffer@satersgk.nu