ORDFÖRANDE HAR ORDET

Golfspelare.gif

Ordförande  har ordet!

Hej alla gamla och nya medlemmar!

Här kommer mitt infobrev till Er.

Förra brevet var mycket fokuserat på coronapandemin.

Jag tycker att dom flesta verkar ha funnit sig i de regler som finns pga pandemin.

Reglerna gäller fortfarande eftersom vi inte har fått några nya direktiv.

OBS!  Tänk på att hålla avstånd. Även fast ni är nära vänner!

Vi har sett att det är många som söker sig ut på golfbanan och det är verkligen roligt att se så många ute på banan.

Det är i princip fullbokat varje helg och bra bokat även på vardagarna när de inte snöar förstås.

Kul att se så många golfspelare,  medlemmar som grenfeegäster!

Rekryteringen av ny klubbchef är nu avslutad och jag kan meddela att den nye klubbchefen heter Ola Linnteg och är en av våra medlemmar! Han har bla varit klubb VD för IBF Falun      För er som inte kan placera namnet till något ansikte så kommer här en bild

Ola_Linteg.jpg                                                                                                                        Ola kommer att tillträda under sommaren så snart som möjligt. Vi i klubben hälsar Ola hjärtligt välkommen till nya arbetet.

Lars vår nuvarande klubbchef kommer att gå ner på halvtid och sköta ekonomin till en början, övrig tid kommer han att vara ute på banan och bla jobba med bevattningen.

Bygglovet för våra planer på ”Skönviks Brunn” är nog strax klart, så vi kommer att starta med Padelbanorna så snart detta är möjligt, för att kanske redan i augusti kunna spela Padel.

Nya krögaren har öppnat och börjar finna sig till rätta! Utskänkningstillståndet är klart och dom kommer att starta ölförsäljningen snarast.

Personalen är öppen för funderingar och synpunkter, bra som dåliga!

Man kan bara göra någonting åt saker som man vet om!

Vi kommer att ha vårt vårmöte nu under våren/försommaren, inbjudan kommer i början av nästa vecka.

Här nedan följer info från Leif, vår geenkeeper angående bilkörning på Säters GK.

Vi har sett att bilåkningen har ökat och vi vill ju alla ha en fortsatt fin bana.

Åk ej mellan green och bunker.

Försök att hålla minst 10 meter från green.

Förbjudet att köra på foregreen.

Kör ej upp på teeytan

Använd belagda vägar så mycket som möjligt

Kör ej på dom klippta vägarna (bättre ni kör i ruffen bredvid) och var extra noga där klippta vägarna

börjar och slutar.

Följ dom anvisningar som sitter i våra bilar (privata bilar kan med fördel läsa dom på någon av våra bilar)

Ni som har egen bil skall anmäla detta i bokningen.

Leif meddelar även att det blir en arbetskväll på tisdag mellan 17.00 och 19.00 med focus bunkrar.

Medtag kratta och spade.

Hoppas att vädret blir lite varmare snart så att vi kan njuta av år vackra bana och inte gå runt

och småfrysa.

En sak som jag vill påminna alla om är att inte parkera sina bilar på uppställningsplatserna

avsedda för husbil/husvagn.

Med detta så får jag tacka för denna gång och önska Er många riktigt trevliga golfrundor.

Ta hand om varandra och njut ute på banan.

Christer Lindborg    Ordförande.