Vision 50/50

Uppstartsträff Vision 50/50 – golfens jämställdhetsarbete

Säter Golfklubb kommer att påbörja ett spännande och långsiktigt förändringsarbete för en mer inkluderande och jämställd golfklubb. Hoppas att ni medlemmar vill hänga med oss på resan!

Vi vill vara en klubb som verkar för att skapa en verksamhet för framtiden och vi  tror att Svenska Golfförbundets modell Vision 50/50 kan vara ett riktigt bra hjälpmedel på vägen.

Styrelsen har beslutat att vara en (av ett begränsat antal klubbar/år) som kommer att påbörja jobbet under hösten och för att få bästa möjliga information om hur det kommer att fungera hos oss kommer vi att ha en uppstartsträff.

Vi kommer att få besök av Stefan Jansson från Svenska Golfförbundet som berättar om projektet som blivit en framgångsfaktor i många klubbar som påbörjat jobbet med detta.

Uppstartsträff

Dag: Onsdag den 4:e september

Tid:  kl 18.00 – 20.30

Plats: Säters golfrestaurang

Vi kommer att skapa en Referensgrupp bland våra medlemmar där vi hoppas så många som möjligt vill ingå för att kunna ta del i det gemensamma arbetet med att driva projektet framåt – vi behöver göra detta tillsammans!

För att kunna planera fika och lokalen önskar vi veta om du har möjlighet att komma på uppstartsträffen.

Anmälan görs till kansliet eller till kristoffer@satersgk.nu

Varmt välkommen!