Vision 50/50

REFERENSGRUPP  Vision 50/50 – golfens jämställdhetsarbete

Nu är det dags för er som var med på upptaktsträffen att anmäla ert intresse till att vara med i referensgruppen, även du som inte hade möjlighet att vara med på upptaktsträffen är så klart välkommen att anmäla dig till referensgruppen.

Vad ska då referensgruppen göra?????
Genomgå Sv-Golfförbundets 50/50 utbildning som görs via nätet. Deltaga vid fysiska träffar på klubben.
Referensgruppens arbete utmynnar i olika förslag och tips till styrgruppen.

Säter Golfklubb kommer att påbörja ett spännande och långsiktigt förändringsarbete för en mer inkluderande och jämställd golfklubb. Hoppas att ni medlemmar vill hänga med oss på resan!

Vi vill vara en klubb som verkar för att skapa en verksamhet för framtiden och vi  tror att Svenska Golfförbundets modell Vision 50/50 kan vara ett riktigt bra hjälpmedel på vägen.

Styrelsen har beslutat att vara en (av ett begränsat antal klubbar/år) som kommer att påbörja jobbet under hösten och för att få bästa möjliga information om hur det kommer att fungera hos oss har vi haft en uppstartsträff.

Vi kommer att skapa en Referensgrupp bland våra medlemmar där vi hoppas så många som möjligt vill ingå för att kunna ta del i det gemensamma arbetet med att driva projektet framåt – vi behöver göra detta tillsammans!

Anmälan görs till kansliet eller till info@satersgk.nu

Varmt välkommen!