Valle del Este Golf, Spanien

Medlem - Valle del Este Golf, Spanien - ctl00_cph1_mainImg

FÖLJ MED SÄTERS GK TILL SPANIEN OCH VALLE DEL ESTE GOLF RESORT 21-28/11 2017

Valle del Este Golf Resort ligger i spanska Andalusien, med över 300 soldagar per år. Anläggningen bjuder på ett trevligt fyrstjärnigt hotell med golfbanan som närmaste granne. Under veckan väntar många härliga stunder i golfens tecken. I resan ingår golfskola med John samt fem greenfees
Valle del Este golfbana är en rolig och utmanande bana i ökenstil. Banan öppnade 2002 och har designats av Jose Canales. Banan har en omväxlande layout där du ibland tvingas att tänka till lite extra vid klubbvalet för att undvika trubbel.
Hotell Valle del Este är ett fyrstjärnigt hotell med moderna och rymliga rum, fullt utrustade med allt du behöver för en angenäm vistelse. Hotellet har utomhuspool samt ett trevligt SPA där du kan unna dig lite extra semesterlyx.

valle2.jpg

Pris 10.490kr /person. Enkelrumstillägg 1.600 kr.

Inkluderat i priset:
Flyg med Norwegian Arlanda-Alicante t/r
Flygskatter och golfbag
Transport från flygplatsen till hotellet t/r
7 nätter på Hotel Valle del Este i delat dubbelrum
Halvpension
5 st greenfees på Valle del Este GC
Träning med pro inklusive rangebollar

För mer information och anmälan senast 10/6 kontakta Lars Antonsson på e-post info@satersgk.nu eller 0225-595511, 076-2727267

OBS! Begränsat antal platser & anmälan är bindande.