TURKIET 19-26/10 2019, Kaya Belek

Medlem - TURKIET 19-26/10 2019, Kaya Belek - ctl00_cph1_mainImg

SÄTER GK:s KLUBBRESA HÖST 2019

Höstgolfresa till Turkiet – 19 - 26 oktober 2019

Eftersom vi tränat hela säsongen blir det mycket golf och förstås golf varje dag.

Hotellet är Kaya Belek, ett bra hotell där flera Sätergolfare bodde senast i januari och alla trivdes bra.

Golfspel 6 dagar -
                      4 dagar på Kaya Palazzo
– gångavstånd från hotellet och det är en helt OK bana

Dessutom kryddas golfspelet med två kanonbanor:
                      1 rond på Carya Golf – mästerskapsbana där Europatouren spelade senast ifjol
                      1 rond på Lykia Links – en otroligt vacker och trevlig Linksbana

All mat och dryck ingår dvs  All Inclusive. Maten på hotellet är bra med ett stort utbud. Middagarna är som vanligt en överdådig buffé men förhoppningsvis får vi någon av kvällarna sätta oss och äta en trerätters på en annan restaurang, vilket också förstås ingår i priset.
Utbudet av öl, vin och diverse sprit kommer att passa allas önskemål.

Priset är 11.998 kr, dvs 12.000 kr och då ingår alltså golfen i 6 dagar, golfbag och alla transfers i Turkiet.
För enkelrum tillkommer 1.200 kr

Max 28 platser. Bokning skicka mail till mig st.pers@hotmail.com eller info@satersgk.nu.

Övrig info:
Direktflyg och en flygtid på ca 4 tim. Vi kan åka tåg till utresan då flyget beräknas avgå 18:55 men till hemresan landar vi på Arlanda kl 18:15 och då har SJ:s sista tåg redan avgått.
Vi får undersöka hur vi kan ordna Arlandatransporten på bästa sätt.

Betala in anmälningsavgiften 3.000 kr till klubbens bankgiro 366-1725 i samband med anmälan.  OBS Endast 28 platser OBS

Har Ni frågor ring Stefan Persson 070-5841752

För anmälan skickar Du följande info till st.pers@hotmail.com eller info@satersgk.nu

Efternamn