Säter GK´s vårresa 2019, Benahavis

Medlem - Säter GK´s vårresa 2019, Benahavis - ctl00_cph1_mainImg

Följ med Säters GK till solkusten i vår!
27 mars - 04 april 2019

Mellan Estepona och den mysiga lilla bergsbyn Benahavis ligger våra lägenheter på en höjd ovanför El Paraiso Golf Club. Med en enastående utsikt över havet, Gibraltarklippan i söder och en mängd trevliga golfbanor runt hörnet. Lägenheterna är fullt moderna med 2 stora sovrum med egna dusch/wc, stort allrum, kök och härliga terrasser. Utanför huset finns en trevlig trädgård och flera pooler. Vi spelar 6 golfrundor ( en vilodag efter 3 rundor) under den förlängda veckan( 9 dagar, 8 nätter)  på 3 utvalda golfbanor inom ca 5 – 10 min från vårt boende. Varje bana spelar vi 2 gånger. De utvalda banorna är Atalaya Park, El Paraiso och Los Arqueros.

Direktflyg från Arlanda i SAS Plus klass, vilket innebär fast track på Arlanda, fri golfbag och mat & dryck ombord.

Pris: 11.450:- per person

Bokning sker till: info@satersgk.nu eller tel. 0225-595511.
Sista anmälningsdag är 31/10 2018

Max antal platser är 30.

I resans pris ingår: Flyg inkl. bag, Transfers, del i dubbelrum inkl. frukost samt 6 golfrundor. Dessutom ingår grupplektioner med vår Pro Kristoffer Toresson (ange vid anmälan om ni önskar deltaga i lektion.)