Månadsbrev

Medlem - Månadsbrev - ctl00_cph1_mainImg

MÅNADSBREV

2019

Banan fortsätter att leverera, vilket resulterar i fortsatt nöjda gäster under augusti. Gästspelet fortsätter att öka även i augusti.

SPF-deltagarna var nöjda med banan och arrangemanget.

Inför september så hoppas vi på ett fint golfväder.

Medlemsenkät Vision 50/50 har sänts ut så vi hoppas att många tagit sig tid att svara på enkäten. Uppstartsmöte onsdagen 4/9 kl.18 i restaurangen.

Händer på banan!

Prismor finns nu på flaggorna, sponsrade av 18st olika enskilda medlemmar. Flaggorna kommer att bytas ut, ny reklam. De nya flaggorna kommer alla att ha samma färg utom på hål 12 där flaggan är rutmönstrad.

I slutet av september kommer Leif börja gräva på hål 13, meningen med det är att bäcken ska synas från tee.  I samband med det arbetet förlänga tee framåt och då få ett planare och något kortare utslag.

Leif vill även förklara varför vi fortfarande har lägesförbättring på den finklippta delen av banan, när det nu är så fint. Det handlar om att det finns vissa ställen som inte är bra och att det är tråkigt att hamna där som spelare.

Han ber också alla spelare att lägga hela bunkerkrattan i bunkern så att de som sitter och klipper inte behöver stänga ner maskinen och kliva av för att rätta till krattan. Han vill påminna om att just DU ska laga nedslagsmärken på green, om du inte hittar ditt eget kan du alltid hjälpa till att laga någon annans. TACK!

HÄNDER i September

6/9 SDL-golfen finalspel företagsgolf kanonstart kl.9.30

11/9 Dalagolfen +50 final.

27/9 After Work golf

29/9 Höstscramble 3-manna lag kanonstart kl.10.00

Onsdagsgolfen fortsätter med valfri starttid/partner.

D50/H55 spelas på måndagar kl.9.00

SGT Söndagar start kl.14

Damgolfen tisdag 10/9 16.30 årets sista 9 hål med gemensam fika och prisutdelning.