Månadsbrev

Medlem - Månadsbrev - ctl00_cph1_mainImg

MÅNADSBREV JUNI/JULI 2019

Vi har inlett säsongens arbete genom att:

• Klubben har köpt in en bollradar som Kristoffer kan använda till sina lektioner. Denna kan man även hyra vilket kostar 100:- / timmen. Mycket bra att mäta upp hur långt man slår med sina klubbor så man får stenkoll på detta.
  • Vi har köpt in putters från märket Wilson Staff, boka en customfitting helt utan kostnad för att kolla ut om du har rätt putter eller om vi kan hitta vilken putter som passar just dig bäst. Här finns det troligtvis många slag att tjäna.
  • Hjullastare inköpt till banan så att banarbetet kan genom föras på ett bättre och effektivare sätt.
  • Vi har uppdaterat vagnparken. Green och fairway klippare och en vält.
  • Reparationer i restaurangen med nytt golv. Uppfräschning av konferensrummet som går att hyra för mindre sällskap.
  • Vi arbetar på klubbhusets utsida, putsning har gjorts och målning kommer att ske.
  • Service av våra golfbilar, inköp av nya batterier och förbättringar i garaget.
  • Grävt ur 4.ans damm och rullat ut nytt gräs på hål 16 röd och gul tee. Nya spridare har grävts ner på flera ställen runt banan.

Händer i JUNI/JULI

Juniorer golfskola 24-26 juni kl. 9-12

Onsdagsgolfen fortsätter med valfri starttid/partner.

D50/H55 spelas på måndagar kl.9.00

SGT Söndagar start kl.14

Damgolfen tisdagar 17.00 ojämn vecka

Juniorer 19/6 Teen cup 26/6 Juniorkampen 28/7 Teen Tour First

Dalagolfen 12/6 50+

Midsommarscramble 20/6 anmälan individuell, start 16.00

After Workgolf 28/6 Start 15.00

KM Äkta makar/ sambos 29/6

KM 2-generationer 30/6

Dags att planera in vår golfvecka 22/7, 23/7, 25/7 och 26/7

Tailor golf tour 22/7

Grabba en grabb 23/7

Cobra/puma 25/7

Golfrestaurangens 26/7

Tänk att tiden går så fort, nästa vecka är det midsommar.

Banan växer så det knakar vilket är roligt, efter en tuff start i maj.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA GLADA MEDLEMMAR!