Månadsbrev

Medlem - Månadsbrev - ctl00_cph1_mainImg

MÅNADSBREV

OKTOBER 2019

Tänk att säsongen börjar gå mot sitt slut. Vilken fantastiskt fin sommar vi har haft, perfekt för att vilja spela golf. Vädret lagom passar oss golfare. Banan är fortfarande fin, gästspelarna är nöjda med banans skick och layout. Våra gäster upplever att banan bjuder på vackra hål med varierande utmaningar. ”Inget hål är det andra likt” brukar de kommentera.

Vår PRO Kristoffer kommer att ha höstträning för att hjälpa er att få fart i klubban. Kristoffer håller på att undersöka om att ha inomhus träning under vintersäsongen, mera information kommer att skickas ut.

Helgen 5-6 oktober kommer vi att måla klart klubbhuset. Vi behöver hjälp av er medlemmar! Anmälan på info@satersgk.nu eller 0225-595510.

Vi vill tacka vår eminenta restauratör Kjell Fellenius för de år han har varit här och levererat god mat och bra service till alla hungriga golfare. Samtidigt vill vi hälsa vår nya restauratör Athena golfrestaurang välkommen hit till Säters GK!

Leif vill meddela att vinterförberedelserna kommer att inledas under vecka 40.

Greenerna kommer att släppas upp och klippning sker någon enstaka gång under veckorna, när han bedömer att gräset har växt. Fairway kommer att luftas. Leif kommer även att behöva frivilliga till hjälp under hösten med lite diverse arbetsuppgifter, när det blir aktuellt skickar vi ut medlemsmail.

Händer i oktober

H55 har 2 tävlingar kvar i oktober som avslutas med en sopplunch den 14/10.

Onsdagsgolfen 2 deltävlingar kvar. Där sista tävlingen går av stapeln lördag 12/10 med prisutdelning och middag i restaurangen på kvällen.

Tack för i år!