Herrupptakt

Medlem - Herrupptakt - ctl00_cph1_mainImg

Välkomna till 2019 års herrupptakt.

Nytt för i år kommer vi att hålla en herrupptakt där du som medlem i klubben kan vara med, vi kommer att träna samt ha möjlighet att prova säsongens nyheter.

Datum 11-12/5

Tider 11/5

3-rätters middag/modevisning från 17.30                                                                                         Vi kommer att hålla öppet i shopen mellan 16.30-17.30 där du får 20% rabatt på säsongens nya kläder, vi kommer även att ha utförsäljning på mycket mera just för er.

Tider 12/5

OBS anmälan sker till Kristoffer@satersgk.nu eller till 0225-595510

Anmälan om övernattning 100:-/bädd och ev. specialkost sker vid anmälan.

Vid fler än 20 deltagare kommer det bli uppdelat i 2 grupper där en grupp spelar och den andra tränar med mig.

Pris 500:- inkl Mat.