Damupptakt

Medlem - Damupptakt - ctl00_cph1_mainImg

Välkomna till 2019 års damupptakt.

Vi kommer att köra vidare med den uppskattade varianten vi körde förra året där vi hade både träning, spel och modevisning, samt 3-rätters i restaurangen.

Därför kör vi den första helgen i maj en damupptakt för alla klubbens damer.

Datum 4-5 Maj

Tider 4/5

Samling 11.45                                                                                                                                            Träning 12-14                                                                                                                                             Spel 14-16 9 hål                                                                                                                                         Middag/ Modeuppvisning från 17.30                                                                                                    Vi kommer att hålla öppet i shopen mellan 16.30-17.30 där du får 20% rabatt på säsongens nya kläder, vi kommer även att ha utförsäljning på mycket mera just för er.

Tider 5/5

OBS anmälan sker till Kristoffer@satersgk.nu eller till 0225-595510

Anmälan om övernattning 100:-/bädd och ev. specialkost sker vid anmälan.

Vid fler än 20 deltagare kommer det bli uppdelat i 2 grupper där en grupp spelar och den andra tränar med mig.

Pris 500:- inkl Mat.