John Kvarnström går vidare .............

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Säter GK:s nuvarande PRO John Kvarnström,35 har bestämt sig för att gå vidare i livet och byta jobb.

Varför lämnar du oss John och vad ska du nu jobba med?
- Jag har hållit på med golf sen jag var 12år  och de sista 11 åren som professionell tränare, och i och med att jag nu blivit erbjuden en tjänst som idrottslärare vid Forssaängsskolan i Borlänge vill jag ta ett nytt steg i livet.

Hur tycker du att din tid på Säters GK varit?
-Det har varit väldigt kul och givande att få arbeta på en bana som år efter år utsetts till Dalarnas bästa. Det jag kommer att sakna är kontakten med alla härliga medlemmar och så klart att hålla nybörjarkurser.

När börjar du ditt nya jobb?
-Måndag 14 augusti när höstterminen startar. Min sista arbetdag på Säters GK blir söndag 13 augusti.

Så du lämnar oss alltså vind för våg?
-Nejdå inte alls. Jag kommer efter den 14 augusti på tisdagar och onsdagar kl 17-18 hålla i knatte- och juniorträningarna. Mellan kl 18-19 dessa dagar kommer jag att finnas tillgängligt för de av er som önskar boka lektioner av mig.

Till sist John, ett stort tack för fina insatser under dina år här på Säters GK och lycka till på nya jobbet.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Säters GK inleder nu arbetet med att hitta en ersättare för John till säsongen 2018.
Intresserade av tjänsten kan höra av sig till klubbchef Lars Antonsson 0225-595511,
076-2727267 eller per mail info@satersgk.nu