Inför spel, säsongen 2019

Klubbinfo - Inför spel säsongen 2019 - ctl00_cph1_mainImg

Vi vill påminna våra medlemmar och gästspelare om följande:

Din starttid måste respekteras, Starta varken före eller efter bokad tid,
Klagomål har inkommit på att man startar för tidigt och ligger för nära bollen framför.
För att undvika stressmoment håll din starttid.Även tidig morgonstart eller sen kvällsstart skall bokas och ankomstregistreras. (Dataterminal finns utanför omklädningsrummen i korridoren.)

Personalen i kansli/shop har rättighet/skyldighet att vid hög belastning sätta ihop 1-och 2-bollar till i första hand 4-bollar. Detta för att frigöra starttider så att de som vill boka 4-bollar har möjlighet till detta. Som mest flyttas du som bokat 1-2-boll fram 10 minuter.
För att undvika att bli flyttad kan ni som är 1 eller 2-spelare boka tid i ledig 2-boll. Skulle det visa sig att den tid ni blivit flyttad från, är ledig 15 min före starttid, kan vi flytta tillbaks er till önskad tid.

Kom ihåg att registrera HCP-ronder så ni får ETH (Exakt tävlinshandicap). Fler och fler tävlingar kräver detta för att få vara med och tävla om fina priser.

Vissa tävlingar kommer att ha anmälan 5 dagar innan tävlingsdag. Boka in er till tävling så snart ni kan. När anmälningstiden går ut kommer vi att släppa uppbokade tävlingstider till bokningssystemet. Det kommer alltså att bli svårt att efteranmäla sig.

Välkommen till en spännande säsong på Säters GK......

satgk-edit.JPG