Golfshop

cobra_Puma_golf.jpg

Öppettider shop/reception 
Mån-tors 08.00-17.00, fre 08.00-15.00 samt lör-sön och helgdagar 08.00-14.00
(tiderna gäller när banan är öppen) 

Telefon : 0225-595512

kontakt e-post>>


Shopen drivs i egen regi, den fungerar även som reception. Här bokar man tid, bekräftar sin ankomst, betalar greenfee, checkar in till tävling, inhandlar sin golfutrustning m.m. Vi tillhandahåller det mesta i utrustningsväg, det vi inte har på lager tar vi hem på beställning. Cobra, Titleist, Puma, Daily och FootJoy är några av våra varumärken.

Karin Jonsson

Jag började arbeta här i shopen våren 2006. I mitt arbete ingår många olika arbetsuppgifter, det som är mest utvecklande är alla kundkontakter som vi har fördelen av att ha. Min golfkarriär började efter det att jag passerat 30 men golfen fick en stor plats i mitt liv direkt. Mitt HCP varierar precis som mitt spel ute på banan.

John Kvarnström


Jag började min anställning första mars 2007 som golfinstruktör. Mina uppgifter är att sköta all undervisning på klubben, allt från elitträning till nybörjarkurser. Ni kommer även att träffa på mig i shopen där jag kan hjälpa er med diverse utrustnings frågor. Boka gärna en tid med mig om du ska köpa ny utrustning, då kan vi tillsammans komma fram till vilken utrustning som passar dig bäst. Vi har test klubbor i olika längder och lie vinklar som gör att du får chansen att prova ut den klubba/klubbor som passar just dig.

Jag ser fram emot en trevlig säsong!

0225-595512 Kontakt e-post>>