Golfshop

cobra_Puma_golf.jpg

Öppettider shop/reception 
Mån-tors 08.00-17.00, fre 08.00-15.00 samt lör-sön och helgdagar 08.00-14.00
(tiderna gäller när banan är öppen) 

Telefon : 0225-595510

kristoffer@satersgk.nu


Shopen drivs i egen regi, och fungerar även som reception. Här bokar man tid, bekräftar sin ankomst, betalar greenfee, checkar in till tävling, inhandlar sin golfutrustning m.m. Vi tillhandahåller det mesta i utrustningsväg, det vi inte har på lager tar vi hem på beställning. Cobra, Titleist, Puma, Daily och FootJoy är några av våra varumärken.

Karin Jonsson

Nu är jag tillbaka i shopen under sommaren. Det känns väldigt roligt och utmanande att få arbeta här igen. Jag hoppas att alla medlemmar och gäster under säsongen hittar in till shopen. Mitt mål är att ni som kunder ska få bra service och ett glatt bemötande i shopen. Jag börjar närma mig 20 år som golfare och jag har varit trogen medlem under alla år. 

IMG_0003.JPG


Kristoffer Toresson

Jag är nyanställd här på Säters GK. Min roll på klubben kommer att vara  golfinstruktör. Där jag kommer att hålla i nybörjarkurser och lektioner. Samt träning av våra duktiga juniorer och knattar samt våra två representationslag Dam och Herr. Jag började spela golf här på Säters GK vid 5 års ålder och har sen dess varit trogen klubben och spenderat många timmar på banan. Jag kommer även att synas i shopen. Har ni någon fråga om vår utrustning så finns jag mer än gärna där för att hjälpa just dig. IMG_0004.JPG

0225-595510 kristoffer@satersgk.nu