Tidbokning

Bokningsregler
Du kan boka 2 tider, varav endast 1 på helger.
Du kan boka obegränsad tid i förväg och samtliga tider mellan 06.00 och 18.00 är bokningsbara. Alla tider är bokningsbara på Internet med undantag för vissa restriktioner och startförbud för tävlingar.

Tid som ej kan utnyttjas skall avbokas senast 2 timmar före den tid som bokats, och tid som ej avbokats enligt ovan kommer att debiteras.

På www.golf.se
loggar du in med golf-id och lösen

Per telefon endast på 0225-595510
Observera att på detta nummer tas bara emot samtal om tidbokning. För andra ärenden hänvisas till respektive nummer.
Telefonbokningen är öppen samtliga dagar 09.00-12.00 om banan är öppen.

Bokning på plats
I golfshop/reception som är öppen mån-tors 08.00-17.00, fredagar 08.00-15.00 samt lör-sön- och helgdagar 08.00-14.00. (När banan är öppen.)

Golfterminalen
Du kan också använda vår golfterminal som är placerad i korridoren utanför våra omklädningsrum. Där kan Du förutom tidbokning även justera hcp, anmäla Dig till tävlingar samt titta på start- och resultatlistor, samt skriva ut ditt eget scorekort.

Guldmedlemskap                                                                                                                                    Guldmedlemskap ger dig tillgång till bokning av fler tider ex.vis två helgtider.
Ring bara 0225-595510